Anti Laser

O Anti Laseru
Anti Laser je novi inteligentni uređaj, koji štiti vaše vozilo od svih policijskih laserskih merača brzine. Ugrađena najsavremenija tehnologija, osigurava vrhunske performanse. Pouzdano štiti vaše vozilo na svim udaljenostima i pri svim brzinama.
Anti Laser ne daje mogućnost policijskom laseru da Vam izmeri brzinu. Reaguje u istom trenutku kada primeti laserski signal i zvučno Vas upozorava na opasnost. Vaš zadatak je da usporite i isključite Anti Laser, što traje svega nekoliko sekundi. Kada se – nakon isključenja Anti Lasera – brzina Vašeg vozila pojavi na policijskom laseru, vi već vozite dozvoljenom brzinom.
Kad policijski laser primi impulse od vozila u kojem je ugrađen Anti Laser neće moći izmeriti brzinu, jer će dobiti pogrešne podatke o trenutnoj udaljenosti od vozila, i time neće prikazati brzinu. (promena udaljenosti u jedinici vremena, definiše se kao brzina), I NIKADA neće prikazati grešku E 14 – “ Error “ na policijskom laseru !!!
Anti Laser će Vas prvo upozoriti specifičnim zvučnim signalom, a zatim će reći tačno kojim LASER-om vam pokušavaju izmeriti brzinu i zamoliti da usporite. Cela procedura se ponavlja dok god vam pokušavaju izmeriti brzinu ili dok ne ugasite Anti Laser.