ANTI RADAR

LASERSKI OMETAČ

UREĐAJI VRHUNSKIH PERFORMANSI ĆE ZAŠTITITI VAŠE VOZILO NA SVIM UDALJENOSTIMA I PRI SVIM BRZINAMA, OD SVIH SISTEMA MERAČA BRZINE U SVETU.

ANTI RADAR

Laserski ometač

ANTI RADAR  (Laserski ometač) je novi inteligentni uređaj, koji štiti vaše vozilo od svih policijskih laserskih merača brzine. Ugrađena najsavremenija tehnologija, osigurava vrhunske performanse. Pouzdano štiti vaše vozilo na svim udaljenostima i pri svim brzinama.

Laserski ometači ne daju mogućnost policijskom laseru da Vam izmeri brzinu. Reaguju u istom trenutku kada primete laserski signal i zvučno Vas upozoravaju na opasnost. Vaš zadatak je da usporite i isključite laserski ometač, što traje svega nekoliko sekundi. Kada se – nakon isključenja laserskog ometača – brzina Vašeg vozila pojavi na policijskom radaru, vi već vozite dozvoljenom brzinom.

Laserski ometač je aktivni ometač (jammer), što znači da šalje zrake i blokira policijski laser, za razliku od radar detektora koji će vas upozoriti da su vam izmerili brzinu.

JOŠ MALO O UREĐAJU

Kad policijski “laser” primi impulse od vozila u kojem je ugrađen Laserski ometač neće moći izmeriti brzinu, jer će dobiti pogrešne podatke o trenutnoj udaljenosti od vozila, i time neće prikazati brzinu. (promena udaljenosti u jedinici vremena, definiše se kao brzina), I NIKADA neće prikazati grešku E 14 –Error na policijskom laseru !!!

Uređaj će Vas prvo upozoriti specifičnim zvučnim signalom, a zatim će reći tačno kojim LASER-om vam pokušavaju izmeriti brzinu i zamoliti da usporite. Cela procedura se ponavlja dok god vam pokušavaju izmeriti brzinu ili dok ne ugasite Laserski ometač..

LASERSKI OMETAČ je testiran na sledećim laserskim uređajima:

1. LTI – Marksman 20.20
2. Redflex Lasercam
3. LTI – UltraLyte, LR, 100, 100LR, 200, 200LR, Compact, LRB
4. Jenoptik LaserPatrol
5. Robot TraffiPatrol Multanova StarLaser
6. Robot – TraffiPatrol V
7. Truvelo Lidar
8. Truvelo Lidar D-Cam
9. Kustom – ProLaser II
10. Fama – famaLaser II
11. Kustom – ProLaser III
12. Fama – famaLaser III
13. FamaShot III
14. PL-DOK I
15. Kustom – LaserCam II
16. Kustom ProLite
17. Laser Atlanta – SpeedLaser, S, R, Stealth Mode Stalker LZ-1
18. Riegl LR90-235/P
19. Riegl FG21-P
20. NJL – SCS-101
21. NJL – SCS-102
22. LAVEG, Video-LAVEG, EuroLaser
23. Robot – TRAFFIPAX TraffiPatrol XR
24. T – Laser