STOP PREVARAMA – EVO KAKO VAS VARAJU !!!

U čemu je razlika između Kinesko-Koreanskih i Mađarskih Antiradara ???

 

SAMO U NALEPNICI !!!🇨🇳

Došli smo u posed Kinesko-Koreanskog modela Antiradara pod nazivom “Laser Tek Pro 20” i Mađarskog modela Antiradara koji se prodaje na našim prostorima pod nazivom “KIYO”.

– Primetili smo sledeće:

ISTO pakovanje,
ISTA centrala,
ISTI senzori,
RAZLIČITA nalepnica !!!

Šta Vi mislite, KO OD KOGA uvozi Antiradare i ko menja nalepnice ???

Naš cilj ove objave je da Vam skrenemo pažnju pri kupovini Antiradarskih uređaja. Pojavilo se mnogo preprodavaca Kinesko-Koreanskih modela “Laser Tek Pro 20 tj. KIYO”, koji tvrde da su uvoznici, dileri, distributeri a u stvari su samo preprodavci Kinesko-Koreanskih Antiradara koje nabavljaju u Mađarskoj.

– Pomenuti preprodavci su se dosetili još jedne prevare, pa se lažno predstavljaju i koriste naš naziv ” Antiradar Srbija ” da bi bar nekog od Vas zbunili i obmanuli.

– Takođe objavljuju slike na FB i internetu, ponoseći se kako je to ” STEALTH ANTIRADAR I DA SE NA VAŠEM VOZILU NE VIDI NIŠTA” a senzori se vide čak od Mađarske do Koreje .

ŠTO JE NAJGORE OD SVEGA:

– Svaki policijski radar će prepoznati Kinesko-Koreanski-KIYO antiradar. Ispisaće na policijskom radaru ” BLOKIRA – ERROR ” i vi ćete biti zaustavljeni i odvedeni na vandredni tehnički pregled !

NE DOZVOLITE SEBI DA BUDETE PREVARENI !!!

Ako baš želite da kupite Kinesko-Koreanski Antiradar, to možete učiniti na ( aliexpress ili na alibaba ) po mnogo povoljnijim cenama.

NAŠA PREPORUKA :

Pre kupovine Antiradarskih uređaja dobro razmislite “KOJE” Antiradarske uređaje kupujete, “OD KOGA” kupujete, “KOD KOGA” ugrađujete i “ŠTA” ugrađujete!!!

Mi smo Jedini Ovlašćeni Distributeri Evropskih i Američkih Antilaserskih i Antiradarskih uređaja za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru.

www.antiradarsrbija.com

+381 65/567-0292

– Naše Antiradare možete koristiti u celoj Evropi, jer naši Antiradari NE PRIKAZUJU grešku “BLOKIRA-ERROR” ni na jednom policijskom radaru.

HRVATSKA – Laser Interceptor: http://www.laserinterceptor.info/contactus.html

DANSKA – Blinder: http://www.blinder.dk/dealer_locator.html

NEMAČKA – ČEŠKA – Genevo: http://www.genevo.com/rs/

HOLANDIJA – Stinger: http://www.stinger.com/purchase/reseller

AMERIKA – Beltronics: https://www.beltronics.eu/